dilluns, 7 de maig de 2018

La Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre informa que el proper 25 de maig a les 20h, tindrà lloc la “Supernit a les biblioteques”

La Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre informa que el proper 25 de maig a les 20h, tindrà lloc la "Supernit a les biblioteques" de tot Catalunya, una activitat multitudinària de foment de la lectura. 

El Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han organitzat, per al 25 maig, la "Supernit a les biblioteques públiques", per tal de promoure la lectura entre el públic infantil. La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la Nenúfar i la Matoll perquè puguin sortir de la biblioteca de la casa de la família del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.

L'aforament és limitat i per això cal que les persones interessada s'inscriguin prèviament a la seua biblioteca de referència. A les Terres de l'Ebre són 15 les biblioteques que participen en aquesta activitat i a la Ribera d'Ebre, entre les quals  les de les poblacions de Ginestar, Móra d'Ebre, Móra la Nova i Riba-roja d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari