dimecres, 26 d’abril de 2017

Presentació del llibre ¿Por qué Gandesa?, de Tomàs Alcoverro, corresponsal de 'La Vanguardia' al Líban, avui a Gandesa,

El corresponsal de 'La Vanguardia' al Líban, Tomàs Alcoverro, ha presentat avui el seu darrer llibre a la Biblioteca Dr. Mn. Joan Baptista Manyà i Alcoverro, un recull d'articles publicat al diari barceloní en els darrers anys sobre l'Orient Mitjà. L'acte ha sigut presidit per l'alcalde, Carles Luz, i ha comptat amb la participació del professor d'Història i exdirector de l'Institut Terra Alta, Miquel Meix.

Tomàs Alcoverro i Muntané va nàixer a Barcelona l'any 1940) si b´`e la seua família materna és de Gandesa. És un dels periodistes més destacats de 'La Vanguardia', a causa de la seua dilatada carrera professional com a corresponsal a Beirut, on va començar a treballar l'any 1970, El 2004 va ser guardonat amb el Premi Manuel Vázquez Montalbán i el 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Amb una experiència de 40 anys a l'Orient Mitjà, Alcoverro aporta la seua visiói sobre la situació que es viu actualment a Síria en el seu darrer llibre. Es tracta d'una crònica d'un conflicte que està desagnant aquest país àrab, on resideix l'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada